Ik heb alles geprobeerd voor mijn artritis – Nano CBD-pleisters werkten echt

Mijn vader stopte met vissen toen hij 65 werd. Zijn artritis werd hem gewoon teveel. Ik was altijd bang dat mij hetzelfde lot zou overkomen, maar het gebeurde zelfs eerder, toen ik eind vijftig was. Mijn polsen, knokkels en vingers begonnen pijn te doen en elke activiteit met mijn handen werd een nachtmerrie, dus stopte ik langzaam met vissen tijdens de zomers.

Ik probeerde cryotherapie en lokale steroïden, maar na een dag of twee had ik veel geld uitgegeven en de pijn kwam meteen terug. Ik wist dat niets mijn artritis zou genezen, maar ik wilde een niet-verslavende manier vinden om de pijn te verlichten. Ik had een vriend die worstelde met chronische schouderpijn en die zichzelf met succes had gespeend van voorgeschreven medicijnen. Toen ik hem vroeg hoe hij met de pijn omging , rolde hij zijn mouw op om me een NanoCBD-  pleister te laten zien  . Het zag eruit als een nicotinepleister, maar in plaats van langzaam nicotine in zijn systeem af te geven, kwam er CBD vrij, wat de pijn op natuurlijke wijze verlicht.

Hij legde uit dat de CBD van hennep geen THC bevatte, dus hij kon niet “high” worden. CBD, cannabidiol, leidt tot ontspanning en pijnverlichting maar heeft geen psychosomatisch effect. Ik wist dat mensen met glaucoom medicinale marihuana gebruikten, maar hij zei dat het helemaal niet zo is. Nano 101 haalt de CBD uit hennep, dus het is niet eens gerelateerd aan marihuana, en het is volledig legaal in alle 50 staten.

Ik was niet geïnteresseerd om ‘high’ te worden, dus ik was nog steeds sceptisch totdat hij zei dat het zijn leven volledig veranderde. Hij brengt bijna elke dag een pleister aan, omdat hij het nodig heeft, en het is goedkoper dan zijn voorgeschreven medicatie. Net als de nicotinepleister komt het langzaam vrij, dus het is het enige CBD-product op de markt dat de hele dag meegaat.

Nano 101 heeft gratis verzending en een volledige 30-dagen geld-terug-proef, dus ik dacht dat ik niets te verliezen had en ging door en bestelde 30 patches. Ik besloot de pleister voor het eerst in een weekend te gebruiken, omdat ik nog steeds een beetje op mijn hoede was voor de mogelijke bijwerkingen en of het goed zou zijn om op het werk te dragen. Ik plakte het op mijn rug waar ik het kon vergeten, en het zou verborgen zijn. Ik wachtte erop om tintelingen of zweverigheid te voelen, zoals het nemen van NyQuil, maar ik voelde dat helemaal niet. Ik voelde hetzelfde. Rond het tweede uur merkte ik dat mijn handen niet zo veel pijn deden. Het was als een langzame afname van pijn, zoals hoe een spanningshoofdpijn uiteindelijk gewoon wegtrekt.

Mijn handen hadden in tien jaar niet zo goed gevoeld. Op de verpakking staat dat de pleisters 8-10 uur meegaan, en rond het 11e uur begon ik de doffe pijn te voelen waaraan ik gewend was langzaam terug te komen. Toen ik maandag weer aan het werk ging, voelde ik me verzekerd door mijn ervaring met het gebruik van de pleisters in het weekend en op mijn rug als ik me ‘s ochtends aankleedde. Ik voelde me geweldig op mijn werk, mijn mentale functie was precies zoals normaal, maar ik had veel minder pijn in mijn handen. Ik kon documenten sneller dan ooit typen omdat mijn vingers mijn gedachten niet meer inhaalden.

Sommige mensen gebruiken CBD af en toe als ze angst voelen, maar het gaf me mijn leven terug, dus ik gebruik het dagelijks om mijn chronische artritis aan te pakken. Als u chronische pijn heeft, hebben CBD-pleisters geen negatieve bijwerkingen en langdurige voordelen die uw leven legitiem zouden kunnen veranderen. Nu vertel ik iedereen die ik ken, omdat ik het goede nieuws wil verspreiden: het is mogelijk om een ​​volwaardig leven te leiden en op natuurlijke wijze met chronische pijn om te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *